bergliot

logo HABI

Flere løsninger, tjenester og produkter for privatboliger

HABI as jobber innen flere forskjellige fagområder, dette gjør at vi kan levere flere produkter og løsninger til privatboliger.


Tak og fasade

Fra vår avdeling for tak og fasade med stort verksted for metallproduksjon på Forus kan vi utføre alle former for tak og fasadearbeid, levere, montere og rense takerenner, utbedre lekkasjer, lage og montere alle ønskelige beslag, restaurere eldre gjenstander i metall, lage og tilpasse kjøkkenhetter mm. Foruten å levere takrenner og tilby serviceavtaler for fast årlig rensing av takrenner.

Ventilasjon

Fra vår ventilasjonsavdeling kan vi levere ventilasjon til privatbolig eller foreta utbedringer/service på eksisterende anlegg.

 

Varmepumpe 

Fra vår avdeling for varmepumper kan vi levere en komplett oppvarmingsløsning for din enebolig med en eller flere innedeler. Varmepumper fungerer like godt til oppvarming som kjøling og det finnes et bredt spekter av modeller og merker som vil kunne dekke alle behov.

 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg med dine behov i din bolig, kontakt oss så vil en av våre dyktige medarbeidere gi deg god hjelp og veiledning.