bergliot

logo HABI

                           

 

Kulde & varmepumpe


Inneklima er viktig, enten det er kaldt eller varmt ute, skal temperaturen inne være behagelig. Vi leverer gode løsninger for varme og kjøling til næring og privathus. I tillegg har vi ekspertise på innregulerings.

Service og vedlikehold

HABI as leverer produkter, og utfører service og vedlikehold av kuldeanlegg, varmepumper og utstyr.

 

 

Vår kulde og varmepumpe avdeling tilbyr:

-          Aircondition og varmepumper

-          Datakjøling

-          Kjøle og fryseanlegg

-          Kjøle og fryse rom

-          Konvertering, og utfasing av eldre kuldemedier

-          Isvann maskiner

-          Co2. anlegg

 

 

Kulde

Våre ansatte har mange års erfaring innen kuldebransjen. Vi påtar oss oppdrag innenfor de fleste anleggstyper, enten det er service, reparasjon eller levering av nytt utstyr. Ta gjerne kontakt dersom du trenger forslag til løsninger på utfordringer som skal løses!

 

 

Varmepumper & Aircondition

Vi selger også varmepumper av flere kjente merker fra norske importører. Vi har et dyktig personell som kan besvare alle spørsmål våre kunder måtte lure på angående plassering og valg av varmepumpe.

 

 

Hvorfor velge HABI as som leverandør av varmepumper?

Hos HABI as har en lang erfaring med salg og montasje av varmepumper. Vi har også ekspertise på hvordan varmepumper fungerer sammen med husets øvrige ventilasjon. Vi er en autorisert forhandler av Toshiba, Daikin og Mitsubishi.

 

Alle våre produkter har fem års reklamasjonsrett og vi tilbyr serviceavtale og finansieringsløsning. Helt siden 2002 har vi levert varmepumper av konkurransedyktige priser og montering av sertifiserte montører. Det at vi er en autoriserte forhandlere gjør handelen hos oss mye tryggere for deg. Ved å handle for en autorisert forhandler er du sikret rask og god hjelp fra enten forhandleren eller leverandøren din.

 

 

Rabatt ved kjøp av to eller flere varmepumper!

Hvis det er noen du kjenner eller andre i nabolaget eller på jobben som trenger varmepumpe kan dere få rabatt hos oss!

 

 

24 timers vakttelefon

Vi er tilgjengelige på vakttelefon døgnet rundt – 932 26 434