Flere løsninger, tjenester og produkter for privatboliger

HABI as jobber innen flere forskjellige fagområder, dette gjør at vi kan levere flere produkter og løsninger til privatboliger.

Tak og fasade

Fra vår avdeling for tak og fasade med stort verksted for metallproduksjon på Forus kan vi utføre alle former for tak og fasadearbeid. Vi leverer, monterer og renser takrenner, utbedrer lekkasjer, lager og monterer alle ønskelige beslag, restaurerer eldre gjenstander i metall, lager og tilpasser kjøkkenhetter m.m.

Vi tilbyr også serviceavtaler for fast, årlig rens av takrenner.

Varmepumpe

Fra vår avdeling for varmepumper kan vi levere en komplett oppvarmingsløsning for din enebolig, med en eller flere innedeler. Varmepumper fungerer like godt til oppvarming som kjøling og det finnes et bredt spekter av modeller og merker som vil kunne dekke alle behov.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg, kontakt oss så vil en av våre dyktige medarbeidere gi deg god hjelp og veiledning.

Ventilasjon

Fra vår ventilasjonsavdeling kan vi levere balansert boligventilasjon til privatbolig eller foreta utbedringer og service på eksisterende anlegg.

Glass

Fra vår avdeling for glassmontasje tilbyr vi montering og bytting av glass i bygg og interiør. Vi utfører også service og vedlikehold på alt av glass, dørautomatikk og aluminium.