Service tak & fasade

Serviceavdelingen for tak og fasade utfører lekkasjesøk og reperasjoner, samt service på dører og vinduer.

Lås og beslag

Sikkerhetsløsninger i dag handler mye om elektronikk og systemløsninger, men selve låsen med tilhørende utstyr har fremdeles den viktigste rollen for å sikre bygninger og mennesker. For å fungere optimalt trengs det blant annet ettersyn og smøring av låskasse, sylinder, knappvrider og dørlukker. Sjekk av lås og tilhørende utstyr, uavhengig om de er mekaniske eller elektromekaniske, sjekkes alltid om du har en serviceavtale med HABI as.

Dørautomatikk

Med dørautomatikk åpnes og lukkes døren automatisk når du behøver det, og i visse miljø er dette lovpålagt. HABI as utfører service på både slagdørsautomatikk og skyvedørsautomatikk. En typisk service innebærer blant annet rengjøring, ettersyn av festepunkter, justering av åpne og lukke tid, og batteriskift.

Forebyggende vedlikehold for å sikre optimal drift

Det er viktig å vedlikeholde installasjonene både for å sikre drift, overholde myndighetenes krav om internkontroll og overholde HMS regler, samt forlenge produktenes levetid. Ved å følge faste vedlikeholdsintervaller minsker risikoen for uforutsette hendelser. Vårt fagpersonell vil kunne oppdage potensielle problemer og utføre forebyggende tiltak før det blir et reelt problem.

Hvorfor opprette serviceavtale med HABI as:

  • Opprettholde sikkerhet, kvalitet og funksjonalitet i dør- og vindusmiljøene
  • Sikre at rømningsveier fungerer
  • Forenkle dokumentasjon i forhold til forskrift om internkontroll
  • Kontroll gjennomført av kvalifisert ekstern part
  • Fornøyde brukere
  • Forlenge levetid på produktene
  • Tilgang til servicetekniker med produktkunnskap og flerfaglig kompetanse